Flexibla menyer

Vi har flera standardmenyer som du kan välja bland beroende på vad du är ute efter. Det är också viktigt att du vet att dessa är flexibla. Det finns många variationer att undersöka och både borttagning och tillägg kan göras. Vår uppgift är att förse din fest med den mat som du vill bjuda på och vi gör allt i vår makt för att se till dina önskemål.

En njutfull upplevelse

Mat är njutning. Härom tvistar folk lite grann, det vet vi, men det går inte att komma undan det faktum att mat är ett av livets stora glädjeämnen. Det är så fyndigt gjort av naturen att låta oss älska mat, för alla behöver vi äta för att överleva. Det gäller bara att göra medvetna val gällande de saker man stoppar i sig och att välja oss som cateringfirma är att göra ett medvetet val.

Vi är av åsikten att nyttig mat är den allra godaste, men att den ibland kräver lite mer av sin kock. Vår mat är lika nyttig som den är god, det ser våra eminenta kockar till. Matmagi uppstår när man väljer de finaste råvarorna och sedan tillagar dem så att de kommer till sin rätt. Väljer du oss för catering i Helsingborg så blir din bjudning ut mathänsyn till en njutning för alla sinnena såväl som för kroppen i största allmänhet.

Mat för alla

Veganer, nötallergiker och glutenintoleranta - alla hittar alternativ som funkar i våra menyer. Vi anser att alla har rätt att äta god mat vid festliga tillfällen så vi har sett till att ta fram alternativ för alla preferenser. Om något saknas så hoppas vi att du kontaktar oss så att vi kan ta fram ett alternativ som passar.