Okomplicerade tillställningar

Det ska inte behöva vara så krångligt att bjuda in till fest, eller att arrangera ett event. Ju enklare man gör det för sig desto större är chansen att man gör det oftare och är det inte egentligen det livet handlar om? Att umgås och njuta av varandras sällskap under trevliga former? Ju fler uppgifter i festplaneringen som man lotsar över på andra, desto mer tid får man själv över åt att själv njuta av tillställningen man planerar. Som cateringverksamhet ser vi det som en av våra huvudsakliga uppgifter att göra det enkelt för dig att bjuda!

Väljer du oss väljer du kvalitet

Maten du får genom vår cateringservice håller högsta kvalitet, det går vi i god för. Kvalitet är vårt ledord i allt, inte bara när det gäller maten vi levererar utan också när det kommer till saker som service, punktlighet och vilka kockar vi anlitar samt under vilka former de får arbeta. Att välja oss för catering i Helsingborg är att välja kvalitet, det är så det har varit ända sedan vi slog upp våra portar och något vi arbetar aktivt för att upprätthålla och fortsätta utveckla.

Grönt arbete

Jordens resurser sinar, redan i augusti månad är de slut om man räknar på hur snabbt jorden hinner producera dem. Det är skrämmande och vi måste alla fatta aktiva beslut på daglig basis för att denna onda trend ska vända.

Som cateringverksamhet i Helsingborg arbetar vi medvetet för en grönare framtid. Bland annat så väljer vi ekologiska råvaror i den mån vi kan och det mesta vi använder i vår matlagning kommer från lokala producenter som arbetar med samma etiska kompass som vi själva. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.