Kalas

Födelsedagar ger oss så många tillfällen att samlas och njuta av varandras sällskap. Vi får fira en älskad vän eller familjemedlem och samtidigt äta gott och umgås med varandra. Att arrangera kalas kräver tid och engagemang, något som inte alla har oändligt av. Låt oss leverera maten till ditt nästa kalas, så kan du fokusera på viktigare saker.

Högtid

Det finns alltid en annalkande högtid att se fram emot. Vi samlas kring ett koncept att fira och njuter av varandras sällskap, god mat och ibland också klappar. Glädjen är sällan så stor som vid våra finaste högtider. Eftersom mat är något vi människor samlats kring genom alla tider så har varje högtid sina mattraditioner. Om dessa är till för att vårdas eller brytas är upp till var och en, men vi erbjuder catering i Helsingborg till alla högtider och stora festligheter. Du väljer själv vilken meny du önskar och vi har alternativ för alla smaker.

Konferens

Catering till konferenser och företagsfester är väldigt vanliga beställningar hos oss. Vi har ett brett utbud av olika menyförslag och anpassar dem gärna efter dina särskilda önskemål. Du kan välja mellan allt från enkla tilltugg till generösa upplägg om flera olika rätter. Vi hjälper dig att göra din konferens i Helsingborg till en minnesvärd sådan!

Tips & råd

Eftersom vi har lång erfarenhet av att leverera catering till olika former av tillställningar så har vi en del ess i rockärmen för att göra dessa extra lyckade. Du är mer än välkommen att be oss om råd och inspiration. Vi vill lika mycket som du att din sammankomst ska bli så minnesvärd som möjligt.